Ved påmeling kontakt meg på mail eller telefon

Mail: miriam.dyretrener@gmail.com

Telefon:96203752

Har du en unghund som drar i båndet, eller som har blitt litt rampete? Eller kanskje du bare ønsker å lære hunden din enda mer eller oppnå bedre kontakt? Da passer dette kurset bra for deg!

Vi bruker selvsagt KUN klikkertrening, og vi har hovedfokus på grunnferdigheter. Grunnferdigheter er viktige enkeltmomenter eller delmomenter man trener inn, før man eventuelt bruker det i en større kjede eller sammenheng. Siden det blir maks 4 deltakere på kurset vil vi fokusere på hva du trenger å trene din hund på. Kanskje det er utgangsstilling, eller kanskje det er å gå pent i bånd? Det vil altså være litt individuelt. Men i starten av kurset kommer vi til å gå gjennom hvilken grunnferdigheter du som kursdeltaker skal fokusere på under kurset

Kurset varer over 6 samlinger, hvor vi har hovedfokus på praktisk trening slik at din hund skal være sliten og fornøyd etter kursdagen. Teorien vil foregå i hovedsak over nett.

Vi trener utendørs på Karmsund Vgs. Da har vi mulighet for å trene under tak om det skulle regne.

Kurspris: 2000,-

inkludert i prisen:

Boka "Klikkertrening for din hund" av Morten Egtvedt og Cecilie Køste

-Tilgang til en felles FB-gruppe for kurset og mulighet for å legge ut videoer og spørsmål som jeg kommer med tilbakemeldinger på.

- 1 privattime med hver deltaker. (Valgfritt å bruke).

Høres dette ut som et spennende kurs ? Ta kontakt å meld deg på. dyretrening@gmail.com

Kurset passer bra for deg som ønsker å bruke klikkertrening som treningsmetode til din valp. Dette er en spennende treningsmetode, som fungerer både til å trene inn hverdagslige øvelser, til triks eller konkurransetrening. På dette kurset vil det være mest fokus på miljøtrening, enkle hverdagslydighetsøvelser og ikke minst lære opp deg som hundeeier hvordan man klikkertrener. Vi kommer til å bruke mye lek som belønning, men også godbiter. Så det du trenger å ha med, er noen gode leker, en klikker, de beste godbitene du har og en langline.

Kurset varer over 6 samlinger, og vil bestå av både teori og praksis.

Vi kommer til å trene utendørs på Karmsund Vgs, hvor vi da også har mulighet til å trene under tak om været er dårlig. Hvis været er bra kommer vi også til å møtes andre plasser som en del av miljøtreninga, for eksempel en tur i biblioteksparken.

Kurssprisen er 1800,-

Dette inkluderer:

-Mulighet for å sende meg videoer av treningen og spørre spørsmål gjennom hele kurset. Jeg kommer med tilbakemeldinger på treningsvideoene. Vi kommer til å ha en felles kursgruppe med mulighet for å legge ut videoer der også.

-Boka "Klikkertrening for din hund" av Morten Egtvedt og Cecilie Køste.

Ønsker du å melde deg på?

Send meg en melding her eller på mail

dyretrening@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now